Şafak Sezer

By | 01 Ağustos 2012

10 Ekim 1970 yılında Ankara’da doğmuştur başarılı komedyen. İlk olarak 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Taner’in “Eşeğin Gölgesi” adlı oyununda seyircilerin karşısına çıkmıştır. Ankara Halk Tiyatrosu’nda “Devri Yalan”, “Başımıza Pak Bulut”, “Sen Bu Seçimi Unut”, “Saddam’ı Kim Öptü”, “Şirinler”, “Edi Büdü” ve “Uzaylı Arif” adlı oyunlar sayesinde Ankara Ekin Tiyatrosu’nda büyük beğeni topladı. Daha sonraları da Rus Gelin adlı bir filmde Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile rol aldı.
Filmografi
• Bir Düğün Masalı (1993)
• Dostlar Pasajı (1997)
• Baskül Ailesi (1997)
• Sıdıka (1997)
• Vizontele (2000)
• Oyunbozan (2000)
• Zalim (2002)
• Rus Gelin (2002)
• Ekmek Teknesi (2002)
• Hababam Sınıfı: Merhaba (2003)
• G.O.R.A (2004)
• Hababam Sınıfı Askerde (2004)
• Simbiyotik (2004 )
• Altın Kafes (2004)
• Hababam Sınıfı 3,5 (2005)
• Maskeli Beşler: İntikam Peşinde (2005)
• Bendeniz Aysel (2005)
• Ah Polis Olsam (2006)
• Bir Demet Tiyatro (2006)
• Maskeli Beşler: Irak (2006)
• Düş Yakamdan (2007)
• Kutsal Damacana (2007)
• Fesupanallah (2007)
• Maskeli Beşler: Kıbrıs (2008)
• Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (2008)
• Kadri’nin Götürdüğü Yere Git (2008)
• Aynadaki Düşman (2009)
• Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi (2009)
• Kutsal Damacana 2: İt Men (2009)
• Türk Malı (2010)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir